Buggy tour

Een leuke en opwindende buggy tour door de regio..

Zin in avontuur? Niet bang om vies te worden? Dan is deze buggy tour absoluut het leukste om te doen als je op zoek bent naar een buitenactiviteit. In een kleine groep onder begeleiding van een professionele gids rij je met je buggy de bergen in over onverharde wegen, door de adembenemende Andalusische natuur.

Buggy tour Marbella:

Tijdens deze 2 uur durende buggy tour rijden we over landweggetjes en onverharde wegen door de prachtige Andalusische bergen. De eerste stop is na ongeveer 30 minuten als we hoog genoeg zijn om te kunnen genieten van de schitterende vergezichten met de Middellandse Zee als achtergrond. Met helder weer zie je de rots van Gibraltar en de bergen van Marokko in Noord Africa, liggen.

Terwijl je geniet van deze adembenemende uitzichten over de kust van de Middenllandse Zee serveren we je een verfrissend drankje en heb je tijd om jezelf even af te stoffen. Maar niet voor lang!

Buggy tour Axarquia:

Deze tour is een speciale manier om het landschap van de Axarquia te ontdekken in een top buggy!  Aan boord van een twee-persoons buggy met uw partner, en cruise over de eindeloze paden van het Axarquia gebied, met zijn verbazingwekkende landschap. Het ultieme avontuur, rivieren oversteken ”adembenemend” en kom op plaatsen waar je nog nooit geweest bent.

Hoe bereid je je voor op de Buggy Tour:

Tijdens deze Buggy Tour zul je blootgesteld worden aan stof en modder.
Het aan te raden/noodzakelijk om de volgende zaken mee te nemen:

  • (oude) kleren die gemakkelijk wasbaar zijn
  • zonnebril
  • stevige schoenen of gympen (geen slippers)
  • BELANGRIJK: rijbewijs (voor degene die de buggy bestuurd)

Stofbrillen en bandadas om ogen, neus en mond te beschermen zijn beschikbaar op de thuisbasis.
BELANGRIJK: De genoemde prijs is de prijs per persoon. Er geldt een minimum van 2 personen (1 buggy) per boeking.