Kids themaparken

Tivoli World

Je hebt veel redenen om Tivoli World te bezoeken. Het is een ervaring om te genieten van een fantastische dag in een unieke plek. Het is een wereld van fantasie om te delen met uw familie. Geniet van de spannende attracties, de verscheidenheid aan shows op verschillende plaatsen en geniet van de vele mogelijkheden om te eten in de themarestaurants, terwijl u geniet van de prachtige ambiance van het park.

Attracties
Enkele attracties waarvan je kan genieten; de achtbaan, Twister, Jurassic Adventure mysterieus schip of de vrije val toren van 60 meter hoog, Tivoli Water, Grasshopper, Tivoli Dragon, Passage of Terror, reuzenrad en  waterputten, carrousel ritten, etc

Tivoli theater
Voorstellingen voor alle leeftijdsgroepen een beleving van illusie en kleur! Het Tivoli Theater is in openlucht en de concerten vinden plaats met de belangrijkste kunstenaars van het moment en de beste voorstellingen voor de kinderen.

Locatie: Benalmádena 

Bioparc Fuengirola

Bioparc Fuengirola is een nieuw type van dierentuin gebaseerd op respect voor de natuur en het behoud van natuurlijke soorten, kortom een rolmodel voor Europa. Een zoölogische park waar dieren  side-by-side leven, herscheppen van hun natuurlijke habitat en het stimuleren van hun ontwikkeling op alle niveaus. Bezoekers stappen binnen in een echte documentaire van de diepste tropische bossen.

Een jungle verkennen bij maanlicht
De warme zomeravonden aan de Costa del Sol bieden de bezoekers een unieke kans om de jungle bij maanlicht te verkennen! Bioparc Fuengirola is de enige dierentuin ter wereld dat tot middernacht is geopend in juli en augustus.

Elke zomer wordt het effect van maanlicht met speciale verlichting gecreëerd. Dit laat de bezoekers toe om de geheimen van de mysterieuze nacht wereld van de tropische bossen te ontdekken tijdens een wandelingen in de jungle !

 Locatie: Fuengirola

Sea Life

Dompel jezelf onder in sea life en ontdek een paar van de fascinerende wezens die onze oceanen bewonen, van de nieuwsgierige zeesterren tot de legendarische zee haaien die je van dichtbij moet zien !

Zie en raak enkele van deze dieren aan zoals; zeesterren, zee-egels, zeekomkommers, heremietkreeften …
Bezoek Sea Life en ontdek elk van deze dieren.

Locatie: Benalmádena / Puerto Marina

Aquavelis

Aquavelis is een groot waterpark in Torre del Mar. Er zijn 21 verschillende attracties waaronder de Dinghy rivier, tal van glijbanen, cadeauwinkels en
restaurants. Als je opzoek bent naar een wilde glijbaan, is dit de plek waar je moet zijn! Open van 11:00-19:00.

Locatie: Torre del Mar tegenover ‘El Ingenio’ shopping